Teknoloji

Yürüdükçe ödül kazanan ‘Walk İstanbul’ projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul’a bağlı teknoloji devi Samsung, İstanbulluları yürüyüşe teşvik edecek bir yarışma başlattı. 16 Nisan’a kadar sürecek ‘Walk in İstanbul’ yarışması kapsamında en çok yürüyen katılımcılara Samsung’tan hediye çeki ve indirim kuponu verilecek.

Samsung ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından hayata geçirilen ve 16 Nisan’a kadar devam edecek ‘İstanbul’da Yürü’ yarışması için yapılan iş birliği, İstanbulluları yürüdükçe ödüllerle buluşturuyor.

İstanbulluları yürüyüşe teşvik eden proje kapsamında ‘Walk Be Istanbul’ uygulamasını cep telefonlarına indiren kullanıcılar, günün 4 farklı saat diliminde yarışma şansı buluyor, çeşitli etkinliklerle ödül kazanma şanslarını artırıyor. herhangi bir zamanda yürümek.

İlk 10’a giren toplam 40 kişi ikram çeki ve indirim kuponu kazanacak.

Yarışma kapsamında her saat diliminden ilk 10’a giren toplam 40 kişi Samsung’tan hediye çeki ve indirim kuponu kazanıyor. Kullanıcıların yarışmaya katılabilmeleri için ‘Galaxy Walk’ adlı göreve katılmaları gerekmektedir. Ardından kullanıcılar günün farklı saat dilimlerinde kaç adım attıklarını ve 4 farklı saat diliminde skor tablosundaki sıralamalarını görebilirler. 16 Nisan (23:59) gün sonuna kadar, her skor tablosunda en çok adım atan ilk 5 kullanıcı bonus kuponu, sonraki 5 kullanıcı ise indirim kuponu kazanmaya hak kazanacaktır.

Kullanıcılar, ‘Yürü be İstanbul’ taşınabilir uygulamasını Google Play veya App Store’dan indirebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu