Haber

Cumhuriyetin En İyi Bilgi ve Kültür Festivali Suluova’daki Liseler Arasında Yapıldı

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullara yönelik Cumhuriyetin En İyileri Bilgi ve Kültür Şenliği düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezi’nde iki gün süren yarışmaya 16 lise katıldı. Yarışmada Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi birinci oldu.

Kaymakam Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Fatih Üçok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu tarafından öğrencilere ve okul yöneticilerine çeşitli hediyeler verildi.

Kaymakam Gürçam, “Geleceğimizi güvence altına alacak öğrencilerimizin birbirleriyle etkileşim içinde olmalarını, araştırmayı teşvik etmelerini, başarılarını değerlendirmelerini ve öğrencilerimizde takım ruhu oluşturmalarını amaçlayan yarışmaya katılan tüm okulları ve öğrencileri tebrik ediyorum. ” söz konusu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak düzenlenen Ortaokullar arası Cumhuriyet En İyi Bilgi ve Kültür Şenliği’nin yarıyıl tatilinden önceki etkinlik haftası kapsamında düzenlendiğini belirterek, geçtiğimiz haftanın sosyal ve kültürel etkinliklerle geçirilecek.

haber-boztepe.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu